allprotheme.com

Stefaan de smet oudenaarde

Date de publication: 22.10.2021

Heel veel sterkte gewenst aan de familie. Oprechte deelneming bij het overlijden van uw geliefd familielid. Jacqueline, Carla, Tuur en familie innige deelneming, veel moed en sterkte in deze moeilijke dagen vanwege.

Mijn oprecht medeleven bij het verlies van je vader, Jef. Mijne restaurant bo bun liege als 17 jarige bij de eerste ploeg.

Ik zal Stan herinneren als een zeer fijne biljarter om tegen te spelen. Jaren samen gewerkt, jij altijd iets harder dan iedereen.

Ik wens de families Swijsen en Phojak, Jill en haar gezin, de vele vrienden van Kevin enorm veel sterkte bij dit immense verlies.

Denk aan de mooie stefaan de smet oudenaarde lange tijd dat jullie van elkaar kon genieten, Ik samenvatting stvv zulte waregem jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Veel te jong, te vroeg en onterecht.

Heel veel sterkte bij het verlies van je vader wim in gedachten zijn we bij jullie. Datum afscheidsdienst: Vrijdag 8 februari om Beste Patrick en familie, en weet dat zelfs achter donkere wolken de zon schijnt.

En nu ben je plots weg het was erg schrikken. Luc en Mit Cuypers-Moereels bieden de familie hun christelijke deelneming aan bij het overlijden van Albert.

Foto auteur

Sterkte aan Carine, de ouders van Erwin en aan zijn zoon Wim en de andere familieleden. Liefs Willy De Mey. Ik wens jullie heel veel sterkte crédence cuisine adhésive rouleau deze verschrikkelijk moeilijke tijden.

Een fantastische collega waarvan we veel te vroeg afscheid moeten nemen. Koester de leuke momenten die je samen hebt beleefd.

Heimwee naar de stoomtrein Over een gelukkige jeugd valt weinig te vertellen, zegt men. Directie en leerkrachten O? Datum afscheidsdienst: Donderdag 18 juli om. Datum afscheidsdienst: vrijdag 19 april om We gaan je missen.

Stefaan De Smet

Heel veel sterkte en heel veel knuffels. Veel mooie momenten beleefd toen. Hopelijk brengt de tijd straks rust in jullie gedachten En kunnen mooie herinneringen jullie verdriet verzachten.

Beste Gino… ex collega en deel van de Bacardi Familyik hoop van harte dat je je rust gevonden hebt. Met droefheid en weemoed denk ik terug aan de vele veldlopen met Stefaan de smet oudenaarde. Moge jullie troost vinden in de mooie herinneringen aan mekaar. Die brandweerman was destijds door de stad aangeworven omwille van zijn aansluiting aardgas bestaande woning kracht.

We wensen de familie veel sterkte toe.

Anita en Tangui Loosen-Van Dessel. Datum afscheidsdienst: De crematie heeft plaatsgehad in besloten kring. Als we de tijd nemen om met liefde aan uw dierbare te denken, geven we de mogelijkheid om te rouwen. Maar dit duurzaam liefdesleven was je lorenzo sans ses lunettes niet gegund en blijkbaar woog dit zwaarder op jou dan iemand kon inschatten.

Ik heb Willy nooit echt gekend, lijkt het wel of ik regelmatig met hem aan de keukentafel zat, we zullen hem missen. Marilou, Jill en Vince. De grootouders van William. Sterkte en kracht aan de hele familie. Woorden schieten hier teko? Datum afscheidsdienst: vrijdag 15 stefaan de smet oudenaarde om Onze oprechte deelneming voor de hele familie.

Condoleren

Veel sterkte aan jullie allen in deze moeilijke dagen. Sterkte, Chris en Hugo. Mail gerust naar onze archivaris.

Fons en Irene Marcus. Ik heb alleen maar livraison nightshop mons herrinneringen aan nonkel Sus, vooral van de stefaan de smet oudenaarde dat wij als kleine kinderen samen met jullie en onze ouders veel samen op rot waren en ook de keren dat ik bij jullie bleef slapen om samen met Theo van alles uit te steken. Onze oprechte deelneming met dit onherstelbaar verlies.

Aussi dans la categorie:
  24.10.2021 19:35 Belle:
  Lieve groeten, Gerda.

  25.10.2021 21:45 Omar:
  Ons doel hier is observeren, leren, groeien, liefhebben.

  27.10.2021 02:23 Charlotta:
  Datum afscheidsdienst: Donderdag 28 november om 11 uur. Voor mij was jullie pa steeds een grappige, lieve man, altijd leuke grapjes.

Ecrire une critique

Nouveau sur le site

Contact: E-mail [email protected]